Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Designul unui perete accent – modul de a scoate in evidenta o incapere

Rate this item
(0 votes)

Crearea a unui astfel de perete este un mod de a scoate in evidenta o incapere care este monotona, sau pur si simplu de a oferi un interes decorului. Designul peretelui accent il puteti crea de sisestatator folosind materiale diverse.

 

O idee ar fi s-a colorati peretele intr-o nunata diferita de cea care persista in interiorul camerei. E de dorit ca aceasta sa fie opusul, adica daca culoarea de baza este neutra atunci alegeti o culoare astfel ca sa iasa in evidenta. Daca nu va puteti decide care culoare anume sa alegeti, va recomandam nuante complementare ca de exemplu: albastru in combinatie cu portocaliu. Nunatele poate sa va ajute daca culoare de baza nu va place sau e prea aprinsa.

O alta idee ar fi sa decorati peretele cu un tapet. Design de tapet e o multime, puteti opta pentru tapet cu figure geometrice deoarece este foarte apreciat asemenea figure in decorul interior.

Cea dea treia idee este sa decorate peretele cu accent de lemn. Se poate de placat un intreg perete sau pina la jumatate, adica unde este limita tabliei de pat, daca este cazul de dormitor. La fel se poate de procedat si cu pietrele . Acestea ar da senzatia ca va aflati mai aproape de natura si va face peretele cu adevarat deosebit.

Un astfel de perete v-a oferi un interes aparte odaii, fiind atras de privirile vizitatorilor chiar de la intrate. Cei care sunt pasionati de literature pot sa decoreze peretele cu o mica biblioteca cu toti scriitorii preferati. Printre carti puteti adauga mici decoruri de interior pentru un plus de interes.

 

Read 1718 times