Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Culoarea albastră în designul de interior

Rate this item
(1 Vote)

Design interior albastru

Există o mulțime de culori ce pot fi utilizate pentru designul de interior, cum ar fi alb, gri, violet, albastru, etc. Toate acestea au o anumită influiență asupra noastră, de aceea alegerea acestora în amenajarea casei joacă un rol foarte important.

În acest articol vom vorbi despre albastru, culoarea ce oferă un mediu plăcut, odihnitor și relaxant. De asemenea, aceasta stimulează intelectul, redă o stare de echilibru natural și îți limpezește mintea.

Sunt un șir de nuanțe de albastru ce le poți folosi în amenajarea locuinței, de exemplu albastrul glaciar, albastrul marin, turcoaz, bleumarin și altele. Ele pot fi combinate între ele, pot fi asociate cu diverse alte culori sau chiar folosite într-o singură nuanță.

 

interior design in albastru

Iată cîteva variante pe care le poți utiliza:

- Îmbinarea mai multor nuanțe

Albastrul este culoarea ce mereu ne amintește de cerul senin și de mare, culoarea ce ne oferă liniște și o dispoziție bună. De aceea, este foarte potrivită pentru crearea unui interior perfect. Pentru aceasta, asocierea mai multor nuanțe de albastru poate oferi un stil unic încăperii.

Nuante de albastruDesign interior nuante de albastru

Interior nuante albastru

- Albastrul marin

Albastrul marin este o nuanță obținută din combinarea unui albastru cu gri și este foarte apreciată de designerii de interior. Aceasta poate fi folosită în apropierea unui fundal neutru și asortat cu nuanțe de alb.

design albastru marininterior albastru marin

 

albastru marin in interior

- Albastrul în asociere cu alte culori

Albastrul poate fi utilizat în vopsirea pereților simpli sau decorarea grafică a acestora, în alegerea mobilei sau a unor decorațiuni. De asemenea, poți adăuga și alte elemente de decor de diverse culori ca galben, roșu, portocaliu, verde, bej, etc. Iar prin utilizarea pieselor de mobilier din lemn vei putea pune accent pe nuanță.

design interior Interior albastru asociat cu alte culori

interior albastru combinat

- Albastru glaciar

Pentru o atmosferă liniștită și primitoare, utilizarea albastrului glaciar împreună cu alb este cea mai bună idee. Acestea creează un anturaj liniștit și odihnitor. La fel, această nuanță oferă posibilitatea de a fi utilizată în vopsirea unui singur perete sau a tavanului.

albastru marin in interiorinterior albastru marin

Design interior albastru

Read 6332 times