Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

5 sfaturi care te va face sa eviti greselile in decorul interior

Rate this item
(0 votes)

Dorind sa avem un decor unic tot mai des facem greseli majore in decorarea casei, fie ca este amestecuri de stiluri fie ca este exces de decoratiuni, locuinta devine neprimitoare.

 

Specialistii de la interiordesign.md va enumera 5 sfaturi care v-a face sa evitati greselile de amenajare interioara.

1. Acordati timp procesului de amenajare interioara.

Nu trebuie sa tratati decorarea locuintei ca pe un proiect neinsemnat. Acordati o atentie deosebita deoarece in interiorul acesta veti petrcele cele mai frumoase clipe. In caz ca o sa grabiti procesul sau n-o sa faceti careva etape, este riscul sa obtineti un proiec nesatisfacut. 

2. Implicati natura in decorare.

O modalitate ideala de a decora incaperea sunt plantele decorative. Pe linga faptul ca reda un sentiment de naturalete incaperei, acestea vor face ca aerul sa fie mai proaspat. 

3. Procurati mobilier conform dimensiunei incaparii.

Un mobilier care nu corespunde dimensiunilor odaii va crea mare discomfort. Daca acesta este prea mare, va sufoca odaia si va parea mica. Dar daca veti opta pentru mobilier mai mic atunci camera va parea mai spatioasa.

 

4. Nu aglomerati casa.

In oricare interior sunt zone care necesita mobilare sau decorare si zone care nu trebuie de ascuns. Masuta de cafea, canapeaua, comodul, tabureta, cosul de gunoi – toate acestea face o incapere supraaglomerata si o sa va afecteze psihic. Evitati aglomerarea oricarui coltisor.

5. Combinati corect colorile.

Decorarea peretilor cu nuantele preferate este cel mai placut lucru, insa mare e necazul cind observatii ca nu se combina cu restul nuantelor sau ca nu mai arata asa ca pe cutie. Fiti atenti cind alegeti nuanta si mai intii de toate faceti un test pe o portiune mica de perete.

 

Read 2011 times