Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Trei pasi pentru a decora interiorul handmade.

Rate this item
(1 Vote)

Pentru a decora casa si a face interiorul frumos si confortabil nu este necesar sa cheltuiti bani pe accesorii – puteti face un decor original de sine statator. Mai ales ca handmade in designul interior este in voga. Echipa DIM Design Interior Moldova va ofera citeva idei simple dar foarte interesante.

 

Lanterne din textil colorate

Lanternele dau interiorului un farmec aparte, creind o atmosfera romantica si magica. Pentru a face acest lucru ai nevoie de o grilanda obisnuita cu luminite albe, ate cu nuante dupa preferinte, lipici, si baloane obisnuite. Cu ajutorul baloanelor si a firelor din texti inmuiate in lipici PVA  faceti viitoarele lanterne.

Decorarea tablii de pat

Un pat cu o tablie superba – e un adevarat lux, dar pentru a crea un astfel de lux trebuie o imaginatie buna. Deci se poate de creat o frumusete cu propriile miini. De exemplu cu ajutorul unui material din matase subtiri agatata deasupra patului și ghirlande cu LED-uri.

Organizator pentru bijuterii

Nu aveti un loc adecvat unde sa pastrezi cerceii si brosele? Faceti un organizator de perete neobisnuit cu ajutorul unei rame de la oglinda, in care va fi intinsa o banda de dantela. Acest organizator deasemenea va infrumuseta interiorul incaperii.

Pentru a beneficia de un decor fermecat si unic, echipa DIM Design Interior Moldova sunt la dispozitia dvs.

Read 1850 times