Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

DIM

Promo

Press about us

Recomandări cum să amplasaţi corect televizorulAchizitionarea unui nou televizor, cu ecran plat va poate pune într-o dilemă atunci cînd doriţi să-l amplasaţi în cameră. Pentru a-l încadra cît mai bine, găsiti mai jos cîteva sfaturi.

Read more...

Culoarea Mov în designul interior- Idealism nonconformist şi sofisticat

Pe lîngă faptul că măresc sau micşorează camera în care sunt folosite, culorile pe care le utilizăm pentru designul interior ne
influenţează şi starea de spirit. Este cunoscut faptul că, în general, culorile deschise, vesele ne fac mai energici, fie că le folosim pentru pereţi, mobilier sau accesorii. Dar, pe lîngă acestea, există nuanţe care ne fac să fim melancolici, ne liniştesc sau, dimpotrivă, ne creează o stare de anxietate. Mai jos aflaţi ce  este specific pentru culoarea mov şi de ce trebuie să ţinem cont  atunci cînd alegem să o utilizăm în decorarea propiilor locuinţe.

Read more...

Culorile pastelate în design-ul de interior - locuinţă chic şi modernă

Decor în pastel
Culorile pastelate în design-ul de interior au fost prezente încă din primăvară şi nu dau niciun semn cum că ar pleca undeva. În imaginea de mai sus, putem vedea cum toate elementele în ceea ce priveşte aceste culori sunt abolite: ele sunt asociate unui parchet alb, precum şi altor culori puternice şi tari. În plus, se observă cum aceste culori se integrează foarte bine în casele moderne.

Read more...

Etajere inspirate din natură - Decor & Creativitate

Natura este mereu o sursă minunată de inspiraţie pentru aplicarea acesteia în design. De la culori magnifice la forme unice, de o perfecţiune de neegalat, natura are întotdeauna multe să ne ofere şi multe să ne înveţe cînd vine vorba de design interior.

Read more...

Pereţii texturaţi-subliniază personalitatea oricărei încăperi

Cînd vine vorba de designul de interior al acestui sezon, nu există limite.
În ultima perioadă, pereţii texturaţi prind teren. Dacă pînă acum se punea accentul pe pereţi diferiţi doar prin culoare, astăzi designerii de interior oferă o mulţime de variante de a obţine peretii texturati, din zidarie sau prin aplicarea unui tapet special.

Read more...

Decorul pereţilor de interior

Lumina şi culorile, sunt elementele de bază ce stau la crearea design-ului pentru interioare. Aceste doua elemente sunt combinate intre ele pentru a reda decorul de interior. Design-ul de decor pentru interioare este descris de toate elementele de interior luate per ansamblu, însă rolul esenţial este determinat de "decorul pereţilor". 

Read more...

Reduceri de 30% la design interior pentru clienții LAGMAR IMPEX

Ofertă pentru clienții LAGMAR Pentru toți cei care au procurat apartamente de la compania de construcție LAGMAR IMPEX, venim cu o ofertă specială - 30% reduceri la serviciile de design interior.

Read more...