Print this page

Decor interior – perete cu oglinda

Rate this item
(0 votes)

Fiind utilizata initial ca obiect de intretinere personala, atributia oglinzii cu timpul a capatat noi functii. In decorul interior aceasta poate fi folosita ca element de decor care imbunatateste luminozitatea si atmosfera.

 

Multumita calitatilor sale, oglinda isi gaseste loc in diverse stiluri si amenajari interioare, fie ca este vorba de stil clasic, contemporan, minimalist, etc. Oglinda a intrat in rindul elementelor de design interior fiind un element de decor care nu se demodeaza niciodata. 

Deseori intilnim situatii cind incaperea are spatiu redus sau este insuficienta de lumina in interior. In asemenea locuri va simtiti intr-un fel careva, incatusati. Folosirea oglinzii pe o portiune de perete sau pe tot peretele reprezinta solutia cea mai optima.

Folosirea oglinzii pe partea de sus a peretelui se considera o idee de success care va amplifica spatiul. Este amplasata destul de sus pentru a nu obosi ochii celui care sta asezat pe scaun. 

Fara teama se poate de amlasat panouri de oglinzi pe tot peretele, de la podea la tavan. Astfel se va crea senzatia unui spatiu mai mare si cu o luminozitate sporita. 

Oglinda se mai foloseste in scopul de a crea zone de accent in interiorul cu o textura mata a peretilor. Acesta metoda de decor este cea mai armonioasa si linistitoare.

 

Read 3767 times

Related items